Hotel Moravica

hotel Moravica Sokobanja

Hotel “Moravica” smešten je u Sokobanji, tačnije na jednom od najlepših mesta u Sokobanji, iznad reke Moravice. Pogled koji se pruža sa terase ovog hotelskog komplksa, jeste nezamenljiv i svakako neponovljiv, dakle nešto, što nikako ne smete popustiti bukoliko Vas put nanese u Sokobanju. Stoga, slobodno možemo reći da se hotel ” Moravica” , jedinstven hotel u Sokobanji, zbog samog svog položaja koji je upravo i te kako idealan i zanimljiv za sve njegove posetioce, ali i zbog samog mesta (Sokobanje) u kome se hotel nalazi. Samim tim, hotel ” Moravica ” nalazi se na svega pola puta, tačnije na brdu kada se krene prema izletištu Popovića, i svakako da je jedan od najposećenijih hotelskih kompleksa. Izvanredan prirodni ambijent gde se susreću šumovito podnožje planine Ozren i naravno, uvek bistra reka Moravica, naći ćete HOTEL ”MORAVICU” sa tri zvezdice, a samo uzvišenje kraj reke, na kome je lociran ovaj gore poemnuti hotel , omogućava mu dominantan položaj u odnosu na okolinu , što svakako pruža gostima izuzetan doživljaj bogatstva prirode ovog kraja . Hotel podseća na brod koji se zaustavio na pučini i dominira okolinom. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže i kupališta “Banjica”.

moravica -hotel-sokobanjaHotel ” Moravica ” raspolaže sa dve sale , od kojih je jedna smeštena an prvom spratu sa svojjim kapacitetom od svega ukupno 500 mesta (takođe, restoran u sklopu hotela gde gosti obeduju), ovaj restoran usled brojnosti mesta, pogodan je za organizovanje velikog broja dešavanja, bilo da su to kongresi, seminari, proslave i tome slično. Druga sala, jeste upravo kongresna sala, koja je baš sređena za održavanje kongresa i seminara ali za manji broj ljudi, jer je sala daleko manja od prve sale , stoga zavisno od broja ljudi koji mislite da će doći, birate salu. Velika prednost, ovog kopleksa , odnosno hotela “Moravica” , jeste veliki parking za sve svoje posetioce / goste, međutim tu su i veliki broj najrazličitijih terena , odnosno mogućnosti za rekreiranje, poput staze za trčanje ; staze za šetnju ; košarkaski tereni ; fudbalski tereni i tome slično… Ne smemo zaboraviti , na tim stručnih lekara i njihovo osoblje , koje je tu za Vas u svakom trenu i u svako doba , bez obzira na konkretan problem koji imate , dakle oni su Vam na raspolaganju, svaki dan 24 časa. U sklopu hotelskog kompleksa “Moravica” radi izuzetno obrazovano i ljubazno osoblje, koje je spremno u svako doba da Vam se odazove, jer su pre svega stručni i svakako još jedan od razloga zbog kojeg bi trebali , svakako da psoetite ovaj hotel, hotel ” Moravicu ” .

sobe u hotelu moravica sokobanjaOvde postoji mogućnost organizovanja rekreativne nastave, pri čemu za najmlađe postoji i disko klub kao i animatori kako bi im večeri ali i dani prolazili u potpunoj zabavi i animaciji, a njihovi dani provedeni ovde, svakako da će im ostati u najlepšem sećanju . Prilikom organizovanja rekreativnih nastava, postoji mogućnost i Nastave u Prirodi, koja je ovde, veoma tražena i zastupljena, jer je uzitak pravi, odnosno, deca osim što uče nešto novo, osećaju se prijatno i lepo jer ih okružuje divna priroda, kao i mir i tišina. Ujedno , bitno za napomenuti , jeste činjenica kao i podatak da se u samom sklopu hotela ” Moravica ” nalazi preko 200 ležajeva , kao i 6 apartmana . Odnosno, 15 jednokrevetnih kao i 80 dvokrevetnih soba, ali i gore pomenuti , restoran, kao i sala za bankete, nacionalni restoran, dva aperitiv bara ( za opuštanje ) i naravno, jedna, ali izuzetna i svakako jedinstvena kongresna dvorana . Oni što hotel ” Moravicu ” čini posebnim i izdvaja donekle od ostalih hotela u Sokobanji, jeste podatak  da ovaj hotelski kompleks ima tri zvezdice  koje su potpuno odgovarajuće na odnosu same usluga kao i kvaliteta .

Cene koje se primenjuju od 01. 01 . 2012. godine jesu sledeće:

  • 1/1 soba – 2.650,00 din.- PA
  • 1/2 soba – 2.250,00
  • 1/3 soba – 2.000,00

S tim, što se BT po osobi dnevno plaća oko 70 dinara, kao i osiguranje koje je obavezno, a koje iznosi oko 15 dinara, po poslednjim informacijama koje smo pribavili .