Hotel Zdravljak

hotel zdravljak u Sokobanji

Lepterija – Hotel Zdravljak Sokobanja

Kao što je opšte poznato, hotel Zdravljak jeste smešten u Sokobanji. Sam hotel, odlikuje se svojim nesvakidašnjim eksterijerom, koji je izuzetan, kao i sama okolina hotela koja obiluje zelenilom što Vaš boravak, u ovom hotelu čini potpunim ali  i  nezaboravnim. Ono što je bitno navesti jeste sama lokacija hotela Zdravljak, koji je smešten u neposrednoj blizini, tačnije pored, autobuske stanice Sokobanja, preko puta Banjskog parka, kao i pokraj reke Moravice. Neverovatna priroda (kao i mir i tišina) stoje Vam na raspolaganju tokom celokupnog Vašeg boravka u ovoj predivnoj Banji.

sobe u sokobanji - hotel Zdravljak

Prvobitni, kao i pravi naziv, hotela Zdravljak, jeste “Lepterija”, odnosno hotelsko turističko preduzeće Lepterija koji u svom samom kompleksu obuhvata čitav niz različitih objekata, od kojih svakako da moramo izdvojiti pojedine, a to su: Sam hotel Zdravljak, zatim i restoran Čoka na Banjici, kao i hotel Turist . Ono što je izuzetno bitno da se spomene jeste da sam hotel Zdravljak, sadrži veliki broj različitih terena za sportske aktivnosti, tako da, tokom Vašeg odmora ukoliko se ativno bavite sportom nećete morati da prekidate Vaše aktivnosti, jer Vam ovde na raspolaganju pored terena stoje i staze za trčanje kao i same staze za šetnju po okolini Sokobanje. Tu su i kuglana, kao i dva bazena… Sam hotel Zdravljak, ima više sala od kojih je najveća sala smeštena u prizemlju ovog pomenutog hotela, a  i restoran za sve posetioce, koji obuhvata više od hiljadu mesta, što je svakako, morate priznati jedan fascinantan podatak kao i činjenica o kapacitetu ovog hotela. Ovaj hotel je pogodan za veliki broj najrazličitijih dešavanja, od seminara preko veselja, kao i radničko – sportskih igara koje su upravo sve više i zastupljene .

hoteli sokobanja - hotel zdravljak

Oni koji žele da provere svoje zdravlje ili da ga poboljšaju, ovaj hotel je izuzetan kao i pravi izbor za njih, jer Vam na raspolaganju stoji rehabilitacija, pri čemu bivaju obuhvaćeni veliki broj tretmana u pogledu terapije, kao sama terapija termomineralnim vodama ( koje su ujedno i poznate po svojoj jedinstvenoj lekovitosti ), a sama terapija sa ovim izuzetno lekovitim vodama, odvija se u kadama ili pak bazenima, sve je dakle u dogovoru sa samim gostom hotela, odnosno, iskljucivo onako kako Vi to odlučite. Ukoliko ste strastveni ljubitelj zabave, to će Vam takode biti stavljeno na raspolagane, jer su mogući razliciti skupovi,  zabava po želji i kao i po meri gosta, odnosno onako kako Vi to zamisljate i zelite da bude . Za mnoge goste vrlo bitno, jeste da hotel, Zdravljak, poseduje i prodavnicu u kojoj možete nabaviti ono što Vam je u određenom trenutku potrebno, bilo da su to kojekakve dnevne potrepštine ili pak kojekakve sitnice, međutim tu su i najraznovrsniji izbor suvenira kao i pojedinih predmeta za poklon. Takođe, ne manje bitan podatak, jeste sama činjenica da prodavnica radi u toku celog dana (redovno radno vreme). Ono što smo maločas spominjali za rehabilitaciju, jeste da ukoliko imate određenih problema sa disajnim putevima ili pak Vas muče zglobovi, mišići (različiti oblici oboljena), za Vas ćemo prilagoditi stručan tretman, odnosno rehabilitaciji po svetskim standardima uz lekare koji su svakako vrhunski stručnjaci iz svoje oblasti . Ali naravno, da Vam lekarska ordinacija u svakom trenutku Vašeg boravka u ovom hotelu  Zdravljak stoji na raspolaganju, tu su za Vas u svako doba. Potrebno je spomenuti i prisustvo saune u ovom hotelskom kompleksu, kao i razliciti oblici masaže, za sva oboljena (koštana) ali i ukolio imate bolove u leđima, stručan tim fizioterapeuta odrediće koja je to masaža prava za Vaš problem . Među ostalim pogodnostima koje hotel pruža svojim gostima, naravno nesto posebno nudi i pripadnicama lepšeg pola, ono što je svakoj ženi u bilo koje doba dana i noći potrebno, jeste lepa frizura. Pripadnicama lepšeg pola na raspolaganju je moderan frizerski salon. Sam kvalaitet ponude kao i usluge, cene, ali naravno i nezamenljiva dugogodišnja tradicija dobrog domaćina koji se trudi da udovolji svim zahtevima svojih gostiju , kako individualnih , tako i onih koji borave u ovom objektu u kategoriji organizovanih poseta, čine Hotel ” Zdravljak ” i HTP ” Lepteriju ” prestižnom kućom daleko izvan granica turističke ponude Sokobanje , te Vam svakako preporučujemo da ovaj  hotel svakako posetite jer se nikako nećete pokajati a ponećete odavde prelep uspomene, ali takođe ono što je svakako zanimljivo, jeste činjenica da ukoliko ovde dođete uvek ćete se i vraćati , što svakako govori sve pozitivno o ovom velelepnom kompleksu .